Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Régi kedvenc térhet vissza

A Bayern München együttesénél valamilyen rejtélyes oknál fogva meglehetősen gyakoriak a súlyos sérülések. Sőt, már a korábbi években is voltak olyan játékosai (Sebastian Deisler) a „Bőrnadrágosoknak”, akiknek egész karrierje ment tönkre egy-egy rossz térd miatt.

badstuber001 www.espnfccom

Ám ha lehet hinni a legfrissebb híreknek, a Bayern szurkolói örülhetnek. Ugyanis a beszámolók szerint visszatért a teljesértékű edzésmunkát végző csapattársak közé a korábbi szépreményű védő, Holger Badstuber.

A korábbi stabil válogatott kerettag bekk bár már 26 esztendős, nagyon sok éve esett ki pályafutásából. Ugyanis 2012 decembere óta mindössze tizenhat alkalommal lépett pályára tétmeccsen. Ugyanis sérülés, sérülést követett az elmúlt majdnem három évben számára.

A 31-szeres válogatott Badstuberről ugyan még nem mondtak le a bajorok, ám az elég sokat sejtet egyelőre nem túl biztató jövőjével kapcsolatban, hogy a szakavatott transfermarkt.de is mindössze 6 millió euróra taksálja, a müncheniek sajátnevelésű játékosát.

A Bayernnél egyébként még így is bődületesen hosszú a maródiak listája: Franck Ribéry (várható visszatérés: november első fele), Mario Götze (2016 január), Mehdi Benatia (november első fele), Kingsley Coman (október második fele), Juan Bernat (nincs adat), Sebastian Rode (október második fele).

Balogh József