Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roma: A kulcsjátékos új szerződést kapott!

Az AS Roma sportigazgatója egy nemrég adott interjúban szót ejtett a fővárosiak holland játékosáról és cáfolta azokat a pletykákat amik az esetleges távozásáról szóltak.

 kevin strootman

James Pallotta ellent mondott minden híresztelésnek, ami Kevin Strootman eligazolásáról esetleges szerződésbontásáról szóltak, annak ellenére, hogy a holland középpályás már hosszú ideje bajlódik sérüléssel. A sportigazgató azonban megjegyezte, hogy még mindig a kulcsjátékosaik közé tartozik és a Roma részét fogja képezni a jövőben is.

“Nem kérdés, hogy Kevin amint rendbe jön, azonnal a csapat tagja lesz. Sosem volt kérdés, hogy Kevin marad, ráadásul meghosszabbítottuk a szerződését, ami mutatja, hogy miként érzünk.”

Nagyon sokszor beszéltem vele és ő mindig csak azt ismételgeti, hogy ‘A Roma milyen sokat tett érte, és sajnos ő nem képes ezt viszonozni’. Minden egyes alkalommal megmondtam neki, hogy ez hülyeség.

Minden nap tesz valamit a Romáért, akár a pályán, akár azon kívül, hiszen a csapat része.”

A holland válogatott játékos idestova két éve bajlódik folyamatosan sérülésekkel, többször is műtötték. Amióta az AS Roma csapatában játszik, minden nyári átigazolási időszakban felmerült a neve a lehetséges távozók között és olyan klubbal is szóba hozták az újságírók, mint a Manchester United, de Strootman eddig maradt és bár nem játszik, egyértelműen kijelenthető, hogy a klub és a szurkolók kedvencévé vált. Mielőbbi gyógyulást Kevin!

fotó: express.co.uk.

Borbély Szabolcs