Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Felépült, kezdeni fog a kulcsember!

Fellélegezhetnek a Napoli szurkolói, miután a nevezett játékosok listán helyett kapott Lorenzo Insigne.

FBL-ITA-FRA-FRIENDLY-NAPOLI-PSG

Meglepetésként érhette a rajongókat az ,hogy nincs meglepetés a dél-olasz csapat nevezett keretében, ugyanis Insigne neve is szerepel a listán. A fiatal olasz támadó térd problémákra panaszkodott még a válogatott szünet előtt (ezért nem is lett behívva) és nem látott napvilágot eddig olyan hír, amely azt mondta volna, hogy felépült a kisebb sérüléséből. Ma azonban nem csak, hogy nevezve lett a Fiorentina elleni rangadóra, hanem kiderült az is, hogy már 3 napja együtt edz a csapattal.

Ahogy az egyik félnek ez örömteli hír úgy a másik félnek idegesítő. Insigne pazar formában volt a sérülést megelőzően, hiszen 5 rúgott gólnál járt már. Olyan csapatok hálóját vette be, mint a Lazio Juventus, avagy a Milan. Az apró termetű, de hitetlenül gyors játékos nagyon kombinatív játékkal és nagyszerű egyéni megvillanásokkal hívta fel magára a figyelmet az elmúlt időszakban. Vajon, a Fiorentina védői hogyan fognak erre a hírre reagálni? Nagyjából úgy, mint mi a hétfő reggelre.

Ebből kifolyólag érdekessége lehet a mérkőzésnek, hogy hogyan is fogják tudni megakadályozni, hogy a kis olasz felgyorsuljon. Mindenestre kijelenthető, hogy Insigne jelenléte a pályán új feladatok elé fogja állítani a Fiorentina hátsó alakzatát, akik eddig (nem mellékesen megjegyezve) a legjobban teljesítenek az olasz bajnokságban, hisz csak 4 gólt kaptak és az ő kapujuk felé megy a legkevesebb labda. Átlagosan csak 8-szor tud kapura lőni aktuális ellenfelük, tehát olyan zártak, mint egy remete az internethez. Nagyszerű csatának ígérkezik, szóval egy szó, mint száz. Vasárnap délután 3-kor tessék olasz focit nézni és spagettit enni! Ciao!

fotó: goal.com

Borbély Szabolcs