Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rekordot döntött meg a Real Madrid gigásza…!

A tegnapi nap folyamán ismét rekordot állított be a Real Madrid labdarúgója, a Levante elleni találatával. A portugál világklasszisnak ez volt 324. gólja a “király gárda” színeiben.

76203__cristiano-ronaldo-real-madrid-wallpaper_p

Megdöntötte Raúl Gonzaléz rekordját a Real Madrid világklasszisa Cristiano Ronaldo, miután a tegnapi napon a Levante ellen megszerezte 324. gólját a csapat mezében. Ezzel ő lett minden idők legeredményesebb játékos a fővárosiaknál. A portugál világklasszisnak 310 tétmeccsre volt szüksége ahhoz, hogy elérje ezt a csodás eredményt. A bajnokságban 208 meccsen 231 alkalommal, a spanyol kupában 28 meccsen 21-szer, a Bajnokok Ligájában 65 meccsen 67-szer, az egyéb kupa sorozatokban pedig 9 meccsen 5-ször volt eredményes. CR7-nek tehát 6 év kellett ahhoz, hogy egy szinte lehetetlennek tűnő rekordot megdöntsön.

Ronaldo rengeteg kupát gyűjtött be a Madriddal, nyert bajnokságot, spanyol kupát, Bajnokok Ligáját, UEFA Szuper Kupát, Klub Vb-t, és spanyol szuper kupát is. Egyénileg , amióta a spanyol klub játékos 2-szer ítélték neki az aranylabdát, 3 alkalommal volt a La Liga és a Bajnokok Ligája gólkirály, valamint ugyan ennyiszer lett övé az európai aranycipő is. A világsztár játékos 30 éves, de jelenlegi formáját nézve nagy esély van rá, hogy nem ez az utolsó rekord amit megdönt. Ami az idei szezonját illeti 10 meccsen léphetett pályára eddig minden frontot egybevéve , összesen 11-szer talált be az ellenfelek hálójába. A csapat legeredményesebb játékosa cím mellett, ő rúgta a legtöbb gólt a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, az UEFA Szuper Kupában, valamint övé az egy szezonon belüli legtöbb találat , hozzáfűződik a leggólerősebb bajnoki illetve BL szezon is. A spanyol kupában a legeredményesebb labdarúgók Puskás Ferenc és Carlos Santinalla, a szuperkupáé pedig Raúl, valamint hozzákötődik a legtöbb mérkőzés is, szám szerint 741. Így tehát van még miért küzdenie bőven Cristiano Ronaldonak…!

Képforrása: www.forwallpaper.com

Németh Boldizsár