Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangadó a ma esti Olasz Kupa elődöntőben

Ma este rendezik meg az Olasz Kupa elődöntőinek első felvonását, amelyen a Lazio látogat a Juventus otthonába.

A meccs kezdete előtt annyit biztosan kijelenthetünk, hogy egyik csapat sem a legerősebb kezdőjével fog felállni, ugyanis több játékos sérült és sokaknak kérdéses még a játéka.

A hazaiaktól biztosan hiányozni fog Chiellini, aki már hosszabb ideje sérült, őt nagy valószínűséggel az eddig a helyén bevált uruguayi Cáceres fogja helyettesíteni. A középpályáról ki fog maradni Pirlo, akit a hétvégén duplázó Pogba fog helyettesíteni. Asamoah Afrika Nemzetek kupája miatt fog hiányozni, valamint előzetes hírek szerint a svájci Lichtsteinert pihentetni fogja Antonio Conte, így Isla szinte biztos, hogy kezdő lesz. A legnagyobb gond a csatár poszton adódhat, hiszen egyedül Matri az, aki vállalni tudja biztosan a játékot.

A vendégeknél biztosan hiányozni fog a veterán német csatár Klose, akit minden bizonnyal a hétvégén remek formát mutató Floccari fog helyettesíteni. Ezen kívül Konko és Stankevicius biztos kihagyja a mérkőzést, de Radu játéka is kérdéses.

Várható kezdők:

Juventus (3-5-1-1-): Storari – Barzagli, Marrone, Cáceres – Isla, Padoin, Pogba, Marchisio, Peluso – Giaccherini – Matri

Lazio (4-1-4-1): Marchetti – Cavanda, Biava, Ciani, Lulic – Ledesma – Candreva, Gonzalez, Hernanes, Mauri – Floccari

Báló Bence