Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Bayern-védőt igazolhat a Nürnberg

A transfermarkt.de információi szerint a nürnbergi klubvezetőség Breno szerződtetésén gondolkodik. A 23 esztendős brazil középhátvéd nem mindig a teljesítményével került a címlapra, így kérdéses, megszületik-e majd az egyezség a felek között.

Breno ugyanis nagy tehetségnek indult, többszörös brazil utánpótlás-válogatott volt, s igaz ugyan, hogy a felnőttek között még nem mutatkozhatott be, de sokan a jövő emberének tartották. Tehetségét jól bizonyítja, hogy 19 esztendősen megszerezte a Bayern München, s a bajorokat huszonkilenc mérkőzésen képviselte. 2011 szeptemberén azonban ittas állapotban felgyújtotta a bérelt lakását, s első fokon három év kilenc hónapos letöltendő börtönbüntetést rótt ki rá a müncheni bíróság.

A pályafutását nyár óta szüneteltető futballistával kapcsolatban a karácsony előtti napokban felmerült a lehetősége, hogy ismét anyaegyesületében, a Sao Paulo-ban szerepel a továbbiakban, ám az ügyletből végül nem lett semmi. Bizonytalan, hogy Nürnbergben megkockáztatják-e, hogy egy olyan hátvédet igazolnak, aki börtönben ül, kérdéses, mikor szabadul, s a fegyelmezettsége is hagyott némi kívánnivalót maga után…

Szerző: Budai Levente