Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Allegri: Drogba emelné a csapat technikai színvonalát – nyilatkozat

Az utóbbi időben sokat lehetett arról hallani, hogy Drogba a Milanban köthet ki. Ezeket a pletykákat a klub korábban már cáfolta azzal, hogy nem szeretnének idős játékosokat igazolni, azonban most a csapat edzője Allegri nyilatkozatából az derül ki, hogy van esély az elefántcsontparti támadó szerződtetésére.

„Úgy gondolom az ilyenfajta átigazolások bonyolultak” – mondta Allegri. –„De Adriano Galliani alelnök tudja, hogy kell megkötni egyet, ha van rá esély.”

„Tiszta sor, hogy ha ilyen kaliberű játékosról beszélünk, akkor ő mindenképpen emelné a csapat technikai szintjét. De a csapat amúgy is jól teljesít, és a srácok fejlődnek.”

„Nagyon jól kell teljesítenünk a szezon második felében, ez a kitűzött célunk. Állandósítanunk kell az eredményeket, még ha ez nem is könnyű.”

„Sokat fejlődtünk a szezon kezdete óta. Egyre közelebb kerülünk a Bajnokok Ligájához, de annyi pontot kell szereznünk, amennyi csak lehetséges, hogy közel tudjuk maradni a tabella elejéhez.” – zárta a tréner, akinek a vezetésével a Milannak 9 pontos hátrányt kell ledolgoznia ahhoz, hogy a 3. egyben utolsó BL-t érő helyre behozza a csapatát.

Báló Bence