Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FA kupa 4. foduló: Meglepetésre készül a Luton és a Macclesfield

Alaposan megnőtt az angol kiscsapatok étvágya az utóbbi időben, a Bradford sikerei több kiscsapatnak is hitet adnak a továbbjutásra.

A Bradford Ligakupa menetelésén felbuzdulva, a Luton és a Macclesfield is odavágna élvonalbeli ellenfelének az FA kupában. Az előző forduló legnagyobb meglepetését a félamatőr Macclesfield Town okozta azzal, hogy kiverte a Championship listavezető Cardiff csapatát. Az ötödosztályú együttes az élvonalban kiesés ellen harcoló Wigan skalpját is szeretné begyűjteni. A negyedik ligás Luton legutóbb a másodosztályú Wolwerhamptont búcsúztatta, ezúttal a Norwich otthonában próbálja meg kicsikarni a továbbjutást.

A manchesteri csapatok kivételével könnyű mérkőzés vár a nagyokra, a Chelsea a Brentford, a Liverpool az Oldham otthonában vendégeskedik, az Arsenal pedig Brightonban ”üdül”. A Manchester United a Fulhamet fogadja, míg Roberto Mancini csapatának a Stoke szerezhet kellemetlen perceket. Bogdán Ádám csapata, a Bolton sincs könnyű helyzetben, szombaton a jó formában lévő Evertonnal találkoznak, emellett a Tottenham leedsi vendégjátéka sem ígérkezik majd sétagaloppnak.

péntek

20.45 Millwall-Aston Villa

szombat

13.45 Stoke-Manchester City
16.00 Bolton-Everton
16.00 Brighton-Arsenal
16.00 Derby-Blackburn
16.00 Huddersfield-Leicester
16.00 Hull City-Barnsley
16.00 Macclesfield-Wigan
16.00 Norwich-Luton
16.00 QPR-Milton Keynes
16.00 Reading-Sheffield United
18.30 Manchester United-Fulham

vasárnap

13.00 Brentfort-Chelsea
15.00 Leeds-Tottenham
17.00 Oldham-Liverpool

Veres Péter