Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte nyilatkozata Marco Guida játékvezetőről

A tegnap esti Juventus – Genoa mérkőzésen 1:1-es meglepő végeredmény született, amely nagyban köszönhető a játékvezetőnek, ugyanis a 93. percben tovább engedett egy kezezésgyanús esetet. Erről Antonio Conte a hazaiak vezetőedzője nyilatkozott, amelyben elmondja, hogy ekkora hiba nem tolerálható ebben a sportban.

„Elfogadom, hogyha azt mondják, nem látták az esetet, de azt hallani egy bírótól, hogy „nem állt készen büntetőt fújni” az nem normális. Ez nem futball. Szerintem ilyen esetekben azt mondani, hogy „szégyellje magát”, a legkevesebb. ”

„Azt is elfogadtam volna, ha nem látja. De a gólbíró azt mondta, hogy büntető. A szabályok világosan kimondják, hogy a játékos kezének közel kell lennie a törzséhez. Ilyen esetekben fel kell függeszteni a bíró engedélyét.”

„Holnap beszélek a srácoknak az estéről pozitív és negatív szempontból is, de ami történt, azt nem tolerálhatom. Viszont a média Juve-ellenes és Juve-melletti hibákról szóló kreálmányait nem szabad meghallanunk, mert a hibák mindenhol ott vannak, mindenki ellen és mellett.”

Továbbá Guida játékvezetőről kiderült, hogy gyerekkora óta Napoli szurkoló, a Kékek pedig közvetlenül a Juve után vannak a tabellán és, ha ma délután nyernek a Parma otthonában, akkor 3 pontra megközelíthetik a listavezető Zebrákat.

Báló Bence