Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger lehet nyártól a Real edzője!

Angol lapértesülések szerint Arséne Wenger válthatja nyártól a Real Madridnál a blancókat bajnoki címre vezető José Mourinhót. A Real Madrid elnöke, Florentino Perez állítólag megunta a Mourinho körüli vitákat, és a helyére már ki is nézte magának az Ágyúsok menedzserét.

Az angol Sunday Paper szerint az elnöki újraválasztást megcélzó Pérez mindenképpen meneszti a portugál sikeredzőt, ha nem jutnak tovább a Bajnokok Ligájában a Manchester Uniteddel szemben. A Realnál forr a levegő, nem elég hogy szinte biztosan lemondthatnak a címvédésről, még Mourinho konfliktusai is (Casillas- és a Ramos-ügy) is gyengítik a csapategységet.

A hírek szerint, a luzitán mester helyére az Arsenal ”örök” menedzsere, a Arsene Wenger lehet a legesélyesebb. Wenger tizenhat éves londoni regnálása alatt 3 angol bajnokságot és 4 FA-kupát nyert az Ágyúsokkal, ami remek ajánlólevél lehet a madridi szerződéshez. 2005 óta azonban nem sikerült berámolni egyetlen trófeát sem, így nem csoda ha egyre többen támadják Wengert avítt üzleti filozófiája miatt, melynek alapja, hogy kész játékosok helyett elsősorban fiatal tehetségeket igazol a klubhoz. A 63 éves szakember szerződése 2014 januárjáig tart és a Madridnak bizony zsebbe kell nyúli ha ki akarják vásárolni az Arsenaltól. A pénz mint tudjuk nem számít Madridban, ha tényleg komolyan gondolják könnyűszerrel kifizetik Wenger lelépési díját és az évi 7 milliós fizetését.

Veres Péter