Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is lendületben a Fradi, Kecskeméten folytatja Rajczi, edzőtáborban a Paks – január 28.

Felkészülési mérkőzést játszott a Ferencváros a másodosztályban szereplő Vác ellen, és ha nehezen is, de nyert. A korábbi újpesti támadó, Rajczi Péter Kecskeméten folytatja, így ő is ott lehet az Istra Winter Cup-on. A Paks csapata 23 fős kerettel utazott Horvátországba.

Ferencváros. Továbbra is remek formában játszik a zöld-fehér együttes ebben a hónapban. Kora délután a Goldball FC pályáján fogadták Bödéék a Dunakanyar-Vácot és nyerek 3-0-ra. A mérkőzésen két újabb próbajátékos is pályára lépett a brazil Lelo, és a  ghánai-belga Aborah személyében.

A 25. percben Sváb bal oldali beadását Böde juttatta a kapuba, amivel csapatunk megszerezte a vezetést. Az 53. percben Simita indította kiválóan Hakolát a jobb oldalon, aki tanárian adott középre, így Holman a kapuba tudott fejelni. A 80. percben egy ügyes, sokpasszos támadás végén Hakola remek beadását Batik kapásból a kapu bal oldalába lőtte. Ezzel a Ferencváros januárban eddig négy győzelmet és egy-egy döntetlent és vareséget szenvedett a felkészülés alatt.

FTC-Vác 3-0 (1-0)
FTC, 1 félidő: Ranilovic – Jovanovic, Batik, Fell, Sváb – Otten, Gyömbér – Somalia, Cukic, Peric – Böde 2. félidő: Ranilovic – Simita, Lelo, Batik, Sváb – Busai, Aborah – Hakola, Zeravica, Orosz – Holman
Vác: Palásthy D. – Farkas P., Pál S., Szatmári, Gulyás M. – Rása, Tóth G., Gulyás G., Király P. – Sorecz, Palásthy N.
G.: Böde (25.), Holman (53.), Batik (80.)

Kecskemét. Nagy halat fogott Horváth Ferenc. A korábbi újpesti közönségkedvenc Rajczi Péter a KTE-nél folytatja pályafutását, miután decemberben felbontották érvényes szerződését a fővárosban. Rajczi korábban gólkirályi címet is szerzett korábbi klubjában. A támadó fél plusz kétéves kontraktust írt alá új klubjához.

Paks. Elutazott hétfőn a horvátországi edzőtáborba Szivics Tomiszlav együttese. A huszonhárom fős keret szerdán már felkészülési találkozót játszik az NK Zadar ellen. Csehi Tamás ugyanakkor sérülés miatt itthon maradt, hiszen a Szigetszentmiklós elleni találkozón megsérült a bokája.

A 23 fős utazó keret:

Kapusok: Csernyánszki Norbert, Kiss Máté, Németh Gábor

Mezőnyjátékosok: Bartha László, Báló Tamás, Berkó Ádám, Czinger Attila, Eppel Márton, Éger László, Feil Máté, Fiola Attila, Galambos Ádám, Heffler Norbert, Hahn János, Heffler Tibor, Könyves Norbert, Lázok János, Mészáros István, Pintér Norbert, Sifter Tamás, Szabó János, Tököli Attila, Vayer Gábor

Kispest. Olasz lapértesülések szerint a Juvét, a Parmát és a Cataniát megjáró támadó érkezhet a Honvédhoz. A La Gazzetta dello Sport szerint Davide Lanzafame személyében olasz csatár érkezhet a Budapest Honvédhoz. A 25 éves játékos kölcsönben a másodosztályú Grosseto csapatában szerepelt a szezonban, de a hírek szerint innen visszarendelik, és a magyar csapathoz kerülhet – szintén kölcsönbe.

Pécs. Lediplomázott, és megkapta a doktori címet Horváth Zsolt, a baranyai klub 24 esztendős támadója a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Így már megalapozta a futball utáni civil életét.

Gavalovits Sándor