Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Galatasaray: Összeáll a fantasztikus Sneijder, Drogba duó – hivatalos

Wesley Sneijder után újabb BL győztes nagyágyú a török Galatasarayban, amely hétfőn este jelentette be hivatalos honlapján, hogy az elefántcsontparti támadó másfél éves szerződést kötött a török klubbal.

A Galatasaray múlt kedden szerezte meg az Internazionalétól a világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes holland Wesley Sneijdert, aki 2016 nyaráig írt alá, de ennyivel nem érték be a törökök és le is csaptak az Európába visszavágyódó Drogbára, aki a kínai Shanghai Shenhua csapatát hagyta el.

A támadó a nyáron igazolt el a Chelsea csapatától akikkel BL-t nyert, de nem sikerült jól neki a távol keleti kiruccanás, így sokan sejtették, hogy már a télen visszatér Európába.

Drogbát több nagycsapat is próbálta visszacsábítani, mint például a Juve, Milan, de lehetett hallani angol klubok érdeklődéséről is, végül a támadó a pénzzel jól és bőkezűen bánó Galatasaray mellett döntött.

A 34 éves támadó az idény végéig 2 millió eurót keres, az ezt követő idényben pedig további 4 millió eurót, valamint minden egyes mérkőzésen, amelyen pályára lép 15 ezer eurót kap.

Báló Bence