Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Portugáliából érkezhet támadó! – lapértesülés

Angol lapértesülés szerint a Manchester United a portugál bajnokságból erősítheti meg a támadó sorát. A kiszemelt labdarúgó remek formában van és természetesen harcban van a gólkirályi címért folyó küzdelemben. Ez a játékos pedig nem más, mint Islam Slimani.

islam_slimani___sporting_lisbonne_by_mustafa_dz-d8qjdnq

A The Sun információja szerint a Manchester United szeretné leigazolni a Sporting Lisszabon gólfelelősét, nevezetesen Islam Slimanit. Az algériai támadó remek szezont fut, hiszen 16 bajnokin alatt 13 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába. Az értesülés azt is megemlíti, hogy a “vörös ördögök” 13 millió fontot ajánlanak a 27 esztendős csatár játékjogáért. 

Islam Slimani 2013 nyarán került Európába, azon belül is a Sporting kötelékébe. Az első évében természetesen kiegészítő embernek számított, majd a tavalyi kiírástól a portugál sztárcsapat egyik húzójátékosai közé tartozik. Minden frontot egybe véve 90 mérkőzésen 42 gólt szerzett a lisszaboni klub színeiben. Az algériai válogatottban 2012-ben debütálhatott, ahol 41 összecsapáson kapott lehetőséget, ezalatt 20 alkalommal talált be.

Képforrása: mustafa-dz.deviantart.com

Németh Boldizsár