Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Megvan a 21. forduló álomcsapata

Már a 21. fordulón is túl vagyunk,  a forduló „álomcsapatában”9 klub játékosa szerepel. 

1452781001

 

Tim Howard (Everton) – az amerikai kapus nagy bravúrokkal járult hozzá, hogy kapuja érintetlen maradjon a Manchester City otthonában elért gólnélküli döntetlen során.

Robert Huth (Leicester City) – remek védőmunkát végzett az idegenbeli Tottenham elleni mérkőzés során. A hajrában pedig az ő góljával tudtak nyerni.

Joleon Lescott (Aston Villa) – a kiesés ellen küzdő Aston Villa csapatának, létfontosságú volt hogy otthon megverjék a Crystal Palace csapatát. Nos ez sikerült is Lescott fejes góljával.

Patrick van Aanholt (Sunderland) – a forduló egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a fiatal holland hátvéd. 1 góllal és 2 előkészítéssel járult hozzá csapat 4-2-es győzelméhez a Swansea otthonában.

Héctor Bellerin (Arsenal) –  parádés meccsen remek teljesítmény nyújtott a fiatal szélső.

Dimitri Payet (West Ham) – a forduló egyik legszebb gólját szabadrúgás gólját szerezte a francia. Az ő vezérletével könnyedén 3-1-re győztek az újonc Bournemouth otthonában.

Georginio Wijnaldum (Newcastle) – a holland támadó gólzáporos mérkőzésen szerezte az egyenlitő találatot a Manchest United ellen. Eddigi 8 PL találatát mindig hazai pályán szerezte. Most sem volt másképpen.

Roberto Firmino (Livepool) – a forduló egyik legjobb teljesítménye az ő nevéhez fűződik. A nagy kedvvel játszó brazil támadó két góllal járult hozzá a gólzáporos döntetlenhez az Arsenal ellen. Második találata óriási bombagól volt.

Wayne Rooney (Manchester United) – hiába idézte régi önmagát az angol támadó, ez is kevés volt a győzelemhez a Newcastle ellen. 2 gól és 1 assziszt volt a mérlege a mérkőzésen.

Oliver Giroud (Arsenal) – a szezon során először duplázó francia remek mérkőzésen van túl. Csapata egyik legjobbja volt a Liverpool ellen. Ezzel pedig már 12 találatnál tart az Arsenal támadója.

Jermain Defoe (Sunderland) – mesterhármassal vette ki a részét az emberelőnyben elért 4–2-es sikerből, az angol csatár 2004 óta először triplázott a Premier League-ben. Kétségkívül ő volt a forduló embere.

Fotó: transfermarkt

Ondik Gábor