Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga tehetség aláírásért versenyez fél Európa!

Az Anderlechtben futballozó fiatal, sok újságíró által “szuper tehetségnek” titulált játékos jelenleg az egyik legfelkapottabb labdarúgó. Főleg az átigazolási piacon. Főleg most télen. Főleg úgy, hogy egyesek akár 15 millió eurót is képesek lennének azonnal hatállyal fizetni a fiúért. Belga hírforrások azt állítják, hogy három óriás verseng jelenleg a játékosért és mind hajlanak a fizetésre. 

tilemans

Ők hárman pedig a Juventus, a Manchester United és a PSG. És, hogy ki lenne ez a fiatal játékos? Youri Tielemans a becsületes neve a 18 éves középpályásnak. Rengeteg szakértő egyértelműen kijelentette, hogy a labdarúgás egyik következő nagy ékköve lehet a Tielemans. Maga a játékos tavaly robbant be a köztudatba a játékával és mára igencsak nagy népszerűségnek örvend a sportszakértők, ügynökök, menedzserek körében.

Jelenlegi klubja az Anderlecht, meg is lovagolja a fiatal középpályás körüli izgatottságot. Megszabták ugyanis, hogy Tielemans kivásárlása nem lesz egy olcsó mulatság. A Juventus erre válaszolt is egy 15 millió eurós ajánlattal. Legalábbis a belga kollégák szerint. Ezt még egyik fél sem erősítette meg. Mindenesetre szép kis licitháború alakulhat ki a három nagy között.

fotó: rtl.be

Borbély Szabolcs