Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Old Traffordon köthet ki a Madrid sztárja

A Real Madrid sztárja már jó ideje szenved Spanyolországban. A Manchester United értesült erről a tényről, és lehetséges, hogy az Old Traffordra csábítják a játékost a téli átigazolási szezonban.

 2486622_heroa

A Manchester Unitednél elvileg több játéklehetőséghez jutna, mint Madridban, és ehhez csupán egy megfelelő ajánlatot kell tennie a Vörös Ördögöknek a Királyi Gárda felé, amivel az Old Traffordra csábíthatják a középpályást. Rafa Benitez irányítása alatt nem sokszor léphetett pályára, legtöbbször csak a cserepadról beszállva tudta segíteni csapatát.

Az edzőváltás után röppentek fel pletykák az esetleges távozásról. A 24 éves Rodriguez a Deportivo ellen sem léphetett kezdőként pályára, pedig reménykedhetett benne, hogy esetleg kezd. Azért, mert a csapatot már nem Benitez, hanem Zidane irányította.

Jorge Mendes értesítette arról a Vörös Ördögöket, hogy a középpályás nem jut elég játéklehetőséghez. Mendes keze alatt az utóbbi évben elég sok sztár megfordult, mint például, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Radamel Falcao, David de Gea és Thiago Silv.

Van Gaal azt is elárulta, hogy a szezon utolsó harmadára szeretne még egy szélsőt a csapat soraiban tudni, amivel újabb lendületet adhatna együttesének a véghajrára.

kép: goal.com

Nagy Gábor