Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bővült a Bundesliga-légió: Varga kölcsönben Stieber csapattársa lesz

Ahogy korábban hallani lehetett, a DVSC válogatott középpályásáért bármelyik pillanatban befuthat egy visszautasíthatatlan ajánlat. Nos, ez be is igazolódott, hiszen a futballistát június 30-ig kölcsönvette a Budesligában szereplő Greuther Fürth együttese, így Varga tavasszal Stieber Zoltán csapattársa lesz.

A hajdúságiak saját nevelésű játékosa 2008-ban került fel az első csapathoz, ahol berobbant és a szurkolók egyik kedvencévé illetve válogatott játékossá nőtte ki magát. Nagy szerepe volt a 2009-ben BL főtáblára jutásban. Mindenki számára emlékezetes Levski Sofia elleni bombája.

A válogatottban is bemutatkozhatott Egervári Sándor irányítása alatt, ahol kezdetben eredeti posztján, védekező középpályásként szerepelt, ám a szélsőhátvédek hiánya miatt később jobbhátvédként játszotta be magát a kezdőbe. A nemzeti csapatban tizennyolc alkalommal lépett eddig pályára, így kijelenthető, hogy ott is alapember lett.

Megalkuvás nélküli játéka, és munkabírása hasznára lehet új csapatának a bennmaradásért vívott küzdelemben, amire szüksége is lesz a zöld-fehéreknek, hiszen jelenleg a tizennyolc csapatos Bundesligában sereghajtó a Fürth.

Kívánjuk, hogy sikerüljön tartósan jó formát mutatnia, és minél többször pályára lépnie Varga Józsefnek.

Gavalovits Sándor