Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra a Premier League-ben rúghatja a bőrt a QPR gólfelelőse!

A Goal.com információja szerint visszatérhet a Premier League-be a Queens Park Rangers gólfelelőse, nevezetesen Charlie Austin. A 26 esztendős angol támadót több klubbal is szóba hozták az elmúlt időszakban, viszont úgy fest, hogy a napokban meglehet a befutó. 

DETAIL

A neves angol hírportál szerint a Southampton csapatában folytatja pályafutását Charlie Austin, a QPR gólfelelőse. A 26 esztendős támadó szerződése a nyáron lejár, így most kell lépni klubjának, ha pénzt akar látni belőle. A goal.com azt is megemlíti, hogy az angol csatár hamarosan orvosi fog vizsgálaton fog átesni, és a “szentek” 4 millió fontot fognak kifizetni Austin játékjogáért. 

Charlie Austin amatőr szinten vágott bele a futball világába, hiszen a tizedosztályban szereplő Kintbury Rangers volt az első állomáshelye. Az áttörésig 2009-ig kellett várnia, mikor is a harmadosztályban szereplő Swindon Town a szárnyai alá vette. Az ifjú angolnak meg sem kottyant a hatalmas szintlépés, hiszen gyorsan felvette a ritmust. Végül 1,5 év után távozott is. A különböző sorozatokban 65 mérkőzésen 37 gólt szerzett. A 2011-es januári átigazolási piac során a Burnley csapott le rá, viszont egy súlyos sérülés miatt csupán 4 bajnokin tudott pályára lépni. A hosszú kihagyás nem vetette vissza Austint, aki gyorsan a másodosztály egyik legfélelmetesebb támadója lett. Minden frontot egybe véve 90 meccsen 45 találatig jutott. Jelenlegi állomáshelyét, azaz a Queens Park Rangerst 2013 óta erősíti. A londoni klubnál a Premier League-ben is letehette névjegyét. Charlie 89 összecsapáson léphetett pályára, ezalatt 48 gólt jegyezhettek fel a neve mellé.

Képforrása: www.whitehype.co.uk

Németh Boldizsár