Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Austin újra a Premier League-ben! – hivatalos

Pár órával ezelőtt még pletykaként röppent fel az a hír, hogy Charlie Austin újra a Premier League-ben onthatja a gólokat. Nos, ez végül valóban hivatalossá vált, hiszen újdonsült klubja, nevezetesen a Ronald Koeman által vezetett Southampton bejelentette a QPR támadójának leigazolását. 

12508947_1146698735343345_6644848383436184121_n

Hivatalossá vált, hogy a Queens Park Rangers gólfelelőse, nevezetesen Charlie Austin visszatért a Premier League-be. Az angol támadó fél évnyi kihagyás után tehát ismét a legjobbak között szerepelhet. A 26 esztendős csatárt rengeteg angol klubbal hozták szóba, de az utóbbi időszakban felvetődött az is, hogy akár Törökországban köthet ki. Nos, ez végül nem történt meg, hiszen a mai nap folyamán aláírt a Southampton együttesébe. A “szentekkel” 2020-ig szóló megállapodást kötött.

Charlie Austin az angol tizedosztályban kezdte meg pályafutását, majd rövid időn belül egyre feljebb kapaszkodott. Az utóbbi években megjárhatta a Swindont, a Burnleyt és a QPR-t is. Mondhatni nehezebb utat járt be, mint a Leicester City gólvágója, azaz Jamie Vardy. Austin a tavalyi kiírás során jutott el karrierjének csúcsára, mikor bemutatkozhatott az angol labdarúgás legfelsőbb osztályában, ahol 35 mérkőzésen 18 találatig jutott. Nagyon úgy festet, hogy megragad a PL-ben, de ez egészen ideáig elmaradt.

Képforrása: Southampton facebook oldala

Németh Boldizsár