Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Leikszelt egymással az éllovas és a tökutolsó!

Egy ilyen cím után az elmúlt években általában kikerekedett szemekkel olvastuk az eredményeket, lévén az ilyesmi általában azt jelentette, hogy a Chelsea vagy valamelyik manchesteri sztárcsapat döntetlenezett az aktuális pofozógéppel. Nos, idén minden egy kicsit másként megy az angol bajnokságban…

villaVSleicester001 www.goalcom

Premier League – 22. forduló
Aston Villa – Leicester City
Könnyedén nyerhetett volna ma a meglepetésre bajnoki címért küzdő Leicester, ám a „Rókák” hatalmas meglepetésre nem voltak képesek nyerni a kutyaütő Villa otthonában. Pedig már a szünetre is 0-2-vel vonulhattak volna a felek, ha az Aly Cissokho kezezése után megítélt büntetőt Jamie Vardy értékesíti.
És mint kiderült a japán közönség kedvenc Okazaki gólja kevés volt az üdvösséghez. A csereként beállt Gestede ugyanis a 75. percben beköszönve értékes ponthoz juttatta a kiesés ellen egyre kilátástalanabb harcot vívó Aston Villat.
A remi persze még így is elég volt arra, hogy a Leicester az élre ugorjon, lévén az Arsenal csak holnap délután lesz érdekelt a fordulóban, mégpedig az örökmumus Stoke vendégeként.
Végeredmény: 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Gestede (75. perc), illetve Okazaki (28.)

Balogh József