Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda-gála: Ezt mondta Pogba Messinek

A hét elején ötödik aranylabdáját kapta meg a Barcelona klasszisa, Lionel Messi. A gálán részt vett Paul Pogba, a Juventus játékosa is, és a francia – állítólag – a jövőjéről is beszélt Messivel.

Pogba-Messi

Paul Pogba az elmúlt egy évben talán az átigazolási pletykák leggyakoribb alanya volt. A fiatal francia játékos az elmúlt szezonban olasz bajnok és kupagyőztes lett, a Bajnokok Ligájában pedig a döntőig jutott. A játékost a nyáron a Real Madriddal és a Barcelonával is szóbahozták, és állítólag most is csak a La Ligát tartja opciónak. A Mundo Deportivo információi szerint a zürichi gálán Messi és Pogba váltott néhány szót, a francia pedig azt mondta: „Öröm lenne számomra veled játszani a Barcában”.

Mivel a másik lehetséges opció – a Real Madrid – nem igazolhat a következő szezonban, így Pogba – ha valóban helyes a Mundo információja – számára „csak” a katalán csapat maradt. Viszont az is jó kérdés, hogy a Barcelonának van-e szüksége a franciára – nyáron leigazolták a török Arda Turant, és a középpályán Pogba nélkül is igen nagy a versengés.