Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zubizarreta elárulta, hogy kit akartak Suarez előtt!

Andoni Zubizarreta a Barcelona korábbi kiváló hálóőre, majd sportigazgatója egy spanyol lapnak adott interjújában elárulta, hogy nem Luis Suarez volt a katalán klub első számú célpontja. Az elsődleges kiszemelt nem más volt, mint a Manchester City gólfelelőse, azaz Sergio Agüero. 

sergio-aguero_ac_2787203k

A Barcelona egykori sportigazgatója, azaz Andoni Zubizzarreta elárulta, hogy a Manchester City támadója, nevezetesen Sergio Agüero volt a klub első számú célpontja 2014 nyarán. Az angol csapat viszont nem fogadta el az érte kapott ajánlatot, így végül Luis Suarez került a katalánokhoz.

“Volt néhány opciónk. Az első nem Luis Suarez volt. Ezt ő is tudja. Télen szerettük volna, ha Agüero aláír. Ez végül nem sikerült. Ebben a szituációban nem volt kétséges: Luis Suarez volt az egyedüli célpontunk”.  – mondta el a Barca korább kiváló hálóőre a Marcának adott interjújában. 

Ami tehát ez a dolgot illeti, valószínűleg a Barcelona drukker nem igazán bánkódnak, hogy végül az uruguayi támadó érkezett Agüero helyett. Luis Suarez gyorsan bebizonyította azt, hogy lehet rá számítani, hiszen nagyban kivette a részét a sikeres idényből. Az Ajax és a Liverpool korábbi gólfelelőse minden frontot egybe 71 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt 51 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába és 31 gólpasszt osztott ki társainak.

Képforrása: www.telegraph.co.uk

Németh Boldizsár