Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona lecsapna az Arsenal középpályására! – lapértesülés

Angol lapértesülés szerint a Barcelona szeretné leigazolni az Arsenal középpályását, de csak a nyár folyamán. A kiszemelt labdarúgó nemcsak az “ágyúsok”, hanem talán a Premier League egyik legjobbja is. Ez a játékos pedig nem más, mint Aaron Ramsey.

wallpaper_aaron_ramsey_arsenal_fc_by_thecristinachuck-d7t43o9

A Sunday Express információja szerint a Barcelona szeretné soraiban tudni az Arsenal középpályását, nevezetesen Aaron Ramseyt. A katalán klub azonban nem januárban, hanem a nyári átigazolási piac folyamán csábítaná magához a walesi labdarúgót. 

Aaron Ramsey a Cardiff Citynél nevelkedett, majd ott is lett profi labdarúgó. Csupán 16 esztendős volt, mikor bemutatkozhatott a felnőttek között. Nevelő együttesének “A” csapatát 2 éven keresztül szolgálta, ahol 22 összecsapáson kapott esélyt a bizonyításra, mely során 2 találatig jutott. Jelenlegi klubja az Arsenal 2008 nyarán csapott le rá. Az ifjú walesi természetesen első idényében elvétve kapott játéklehetőséget, majd a 2009/2010-es szezon során többször is a kezdőben kapott szerepet Wengertől. Egy Stoke City elleni bajnoki viszont megjárta a poklot, hiszen súlyos sérülést szenvedett. Ramsey 2010 márciusától egészen novemberig nem lépett pályára. A 2010/2011-es kiírás folyamán kölcsönadták a Nottinghamnek, majd a Cardiffnak is. A középpályást ez a sérülés azonban nem vette vissza. Gyorsan az Arsenal meghatározó egyéniségé vált. Az elmúlt években úgy szint nem kerülik el a gondok, de szerencsére ez továbbra sem látszódik meg a játékán. Minden frontot egybe véve 249 mérkőzésen léphetett pályára a londoni klub szerelésében, ezalatt pedig 42 gólt és 38 előkészítést jegyezhettek fel a neve mellé.

Képforrása: www.hippowallpapers.com

Németh Boldizsár