Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozóban a szenegáli? Csatár Kispesten

Friss történések Mbaye Diagne ügyében, míg Kispesten megegyeztek a próbázó támadóval.

mbaye-diagne629

Legutóbbi cikkünk óta kiderült, nagy valószínűséggel a távozásra hajlik Mbaye Diagne, aki végül nem utazott el az Újpesttel Törökországba, sőt, a reggeli találkozón sem jelent meg a Szusza stadionban. Nebojsa Vignjevic is bizonytalan a játékos jövőjével kapcsolatban. Bár szeretné megtartani, nehéz lesz, mert komoly kérői akadtak Diagne-nak. „A hír igaz, Diagne nem utazik velünk Törökországba – nyilatkozta a közmédia sportcsatornájának Nebojsa Vignjevic. – Komoly ajánlatai és kérői vannak, ő pedig szeretne menni. Emiatt néhány napig biztosan a menedzserével egyeztetnek az ajánlatokról. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen én szeretném, ha maradna, és ha távozik, akkor igazolnom kell valakit a helyére. Meglátjuk…” Majd reagált a saját jövőjével kapcsolatos hírekre is, amelyek szerint a Charlton Athletic szerződtette volna menedzsernek. „Ennek már vége, itt vagyok Újpesten, ez a történet ennyi, nincs több mondanivalóm… De az igaz, hogy már majdnem a reptéren voltam, azonban nem tudtuk megtalálni a mindenkinek megfelelő megoldást. Nem történt semmi különös, nem jutottunk közös nevezőre. A szerződésem valóban csak nyárig szól, de most nem ezzel foglalkozom. Szeretek itt lenni Újpesten, és mindent ennek a klubnak a sikerért teszek meg.”

A helyzet ismeretében a IV. kerületben igencsak szét kell nézni a piacon, ha Diagne valóban távozik, hiszen Kabát Péter, Mihailo Perovic mellett leginkább fiatalok vannak erre a posztra, így pedig a tavasz nyögvenyelős lehet a lilák számára.

Dark_Kabangu_r_eacute_alise_2_saisons_de_r_eacute_f_eacute_rence

A XIX. kerületben ellenben mindenben megegyeztek Dark Kadima Kabanguval, tavasszal tehát lesz variálási lehetősége Marco Rossinak. Kabangu előtt Eppel Márton igazolt a piros-feketékhez, ezáltal is versenyhelyzetet teremtve csatárposzton. A klub már csak egy balhátvéd igazolását tervezi, és ezzel vége is a téli keretalakításnak.

(fotók: nso.hu; rdcnouvelles.com)

Gavalovits Sándor