Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusból erősítene a Wolfsburg! – lapértesülés

Német lapértesülés szerint a Wolfsburg a Juventusból erősítené meg a keretét. A kiszemelt labdarúgó azonban csak kölcsönbe érkeznek a “farkasokhoz”. Az említett úriember szeretne ott lenni az idei Európa bajnokságon, viszont “zebráknál” nem igazán kap elég játéklehetőséget. Ez a labdarúgó pedig nem más, mint Simone Zaza. 

960

A Bild információja szerint a Wolfsburg szeretné kölcsönvenni a Juventus támadóját, Simone Zazát. A 24 esztendős labdarúgó szeretne ott lenni az idei Eb-n, viszont a “zebráknál” nem igazén kap elegendő játéklehetőséget. A “farkasok” tehát szívesen segítenének ebben az ifjú olasznak. 

Simone Zaza az Atalanta csapatánál vált profi futballistává. Ezután megjárhatta a szintén Serie A-s Sampdoriát is, viszont a genovai klubnál sem igazán kapott túl sok játéklehetőséget. A 2012/2013-as kiírás folyamán a másodosztályú Ascoli együttesénél rúghatta a bőrt, ahol 35 bajnokin 18 találatig jutott. Ezután csapott le a legfelsőbb ligába feljutó Sassuolo. Összesen két szezont húzott ott le. Minden frontot egybe véve 69 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt 21 gólt jegyezhettek fel a neve mellé. A Juventus 2015 nyarán csapott le rá. A “zebráknál” kiegészítő embernek számít, de ennek ellenére 12 összecsapáson során, 6 gólt szerzett a különböző kupasorozatokban.

Képforrása: www.givemesport.com

Németh Boldizsár