Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadhatja támadóját a Barca

Van az a helyzet, amikor tovább kell lépni, el kell hagynia az embernek nevelőegyüttesét a fejlődés, a több játéklehetőség érdekében. Nem könnyű, ha valaki előtt egy Messi-Neymar-Suarez trió játszik, illetve hasonló kvalitású labdarúgók. Bojan Krkic, Tello és Pedro után újabb saját nevelésű támadó hagyhatja el a katalán klubot. 

Sandro-Ramirez-Barcelona

Egy kiváló támadó még lehet Sandro Ramírezből, ám úgy tűnik, hogy a 20 esztendős csatárból hiányzik az a faktor, mely klasszissá emelhetné. S, itt jegyezzük meg azt is, hogy jelen állás szerint Munir is ebbe a kategóriába sorolható.

Sandro iránt a Real Betis érdeklődik, a sevillai székhelyű gárda kölcsönvenné a támadót a szezon végéig, ez pedig egy jó kilépési lehetőség lehet a számára. Egy bizonyítási lehetőség, hogy aztán a Barca eldöntse, kíván-e a továbbiakban is atyáskodni felett, vagy leveszi a kezét, s egy jó produktum esetén felsrófolt árral továbbad saját nevelésű játékosán. Opciók tehát vannak, az is, hogy Sandro marad, s ahogyan eddig a szezon során úgy a későbbiekben is beugró lesz, pihentetés, netán sérülés esetén pedig szóhoz juthat. Persze ennek lehetősége egyből nagyon csökken, amint támadót igazolnak a gránátvörös-kékek. A hírek szerint Nolito a kertek alatt van…!

Ami pedig Sandro idei produktumát illeti, 18 mérkőzésen jutott eddig szóhoz, s 3 gólt jegyez, mindhármat a Király-Kupában. Emellett két gólpassza van, s egy tucat kihagyott helyzete, mely nem igazán jó ajánlólevél egy csatár számára. Összességében Luis Enrique 758 percnyi bizalmat adott neki eddig, tehát ha átlagolunk meccsenként 42 percet kapott. Ebbe bele tartozik az a két Király-Kupa mérkőzés, melyet végig a pályán töltött.

Őszi Ádám