Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: lengyel védővel erősített az AC Milan

A másodosztályú Brescia védőjével, Bartosz Salamonnal erősített a milánói gárda, potom 2,8 millió euróért, ami ismerve a játékos tehetségét aprópénz lehet, főleg ha hagyják érvényesülni fiatal kora ellenére.

Salamon az idei Serie B idényben 21 bajnokin lépett pályára, ezeken a találkozókon pedig három gólt ért el, és egy gólpasszt. A fiatal lengyel eddig még csak az utánpótlás válogatottakban kapott lehetőséget, hiszen még csak idén lesz 22 esztendős. Persze kvalitásaira már a nemzeti együttesnél is felfigyeltek, így már nem játszó kerettag is volt Waldemar Fornalik csapatában.

Bár korai kijelenteni, hogy a Milan piros-fekete mezében ismét veteránok gyülekezete játszana, Berlusconi és Galliani ismét elkezdte felhalmozni a kiöregedő sztárocskákat. Ha csak a védelmet nézzük, tizenegy, ebben a sorban bevethető játékost találunk a ,,Rossonero”-knál. A teljesség igénye nélkül ők azok, akik már harminc felett járnak közülük, és pótolhatja őket a frissen igazolt Salamon elébb vagy utóbb, ha megragadja Allegri mester fantáziáját: Mexés (30 éves), Bonera (31), Yepes (37), Antonini (30), Zaccardo (31).

Szerző: Balogh József