Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Nem eladóak a fiúk!

Beppe Marotta a Juventus sportigazgatója nem rég adott egy interjút, aminek a témája természetesen a legértékesebb játékosainak az értékesítése illetve az azok körül forgó pletykák voltak. Továbbá említést tett a vezetőedző jövőjéről is. Juve szurkolók szeretni fogják ezt a cikket. 

Allegri-Juventus

Először Dybala és Pogba jövőjét erősítette meg a szakember.

“Dybala tudatos, ám kockázatos döntés volt. Tudtuk, hogy egy nagyon jelentős tehetséget választottunk, aki a jövőt jelentheti a klub számára. A Palermótól a Juvéhoz igazolni nagy ugrást jelent. A srác a lehető legjobb módon tette meg ezt a lépést. Még sokkal többre képes, ő az egyik legjobb játékos. Soha meg sem fordult a Juve fejében az eladása.

Paul Pogba? Nagy játékos, aki még nagyon sokat adhat a Juventusnak. Amikor valaki fiatal, a teljesítménye hullámzó lehet, azonban a tény, hogy voltak hibái, azt mutatja, hogy megvan a bátorsága a tettekhez. Fontos értéket jelent a klub számára, s szorosan fogjuk majd.”

Ezután a zebrák jelenlegi edzőjéről, Max Allegriről faggatták az újságírók.

“Amikor a dolgok jól mennek, az edző értéke emelkedik. A Juventus végállomást jelent egy edző számára, ez a világ legnagyobb klubjainak egyike. Nem egyszerű dolog a Juventusnál nagyobb klubot találni, hacsak nem érzi úgy valaki, hogy egy ciklus lezárult. A győztes ciklus azonban folytatódhat.”

Jól érezhető, hogy az olasz óriás nem kíván megválni az értékeitől egyhamar, kérdés azonban, hogy meddig tudja magát tartani a klub. Hiszen Pogba esetében (bizton állíthatjuk, hogy Dybala esetében is ) hatalmas pénzeket mozgósítanak majd a nagy európai klubok. Míg egy edzőnek mindig is nagy kihívást fog jelenteni egy angol sztárklub hívó szava.

fotó: juventus.com

Borbély Szabolcs