Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidi: hosszabbító tehetség

Az őszi szezon közepén mutatkozott be a székesfehérvári csapatban a fiatal Géresi Krisztián, aki a Videoton saját nevelésű játékosa és a mai napon 2019-ig meghosszabbította szerződését

géresi

Idén ősszel mutatkozott be a Vidi felnőtt csapatában a fiatal támadó játékos, aki ősszel az NB III-as bajnokságban előtte már letette névjegyét 14 mérkőzésen 10 góljával. Az 1994-ben született labdarúgó az élvonalban 4 meccsen, 1 gólt szerzett. Azzal az 1 góllal, pedig beírta magát a fehérvári futballtörténelembe, hisz az volt a Sóstói stadionban az utolsó találat. Pár nappal később elkezdődött a korábbi vidi sikerek helyszínének az elbontása.

“- Nagyon boldog vagyok, hogy miután tavaly megkaptam életem első profi szerződését a nevelőklubomtól, most azt meghosszabbították egészen 2019 nyaráig. Jól esik, hogy hosszú távon számolnak velem, és annak is örülök, hogy az elmúlt hónapokban sikerült bizonyítanom.” – mondta többek között a vidi.hu – nak.  “Nem gondolkodom most azon, hogy mi lesz velem néhány év múlva, nem jár a fejemben erősebb külföldi bajnokság, csak az, hogy minél több sikert ünnepelhessek Vidi-játékosként.

Kovács Zoltán sportigazgató pedig a következő szavakkal dicsérte az ifjoncot: “– Nagyon örülök, hogy egy saját nevelésű fiatallal sikerült szerződést hosszabbítani, aki már ősszel elkezdte bontogatni a szárnyait. Neki is elmondtam, hogy a képességei alapján akár előbb is megtörténhetett volna a karrierjében ez a lépcsőfok, de még így sincs lekésve semmiről, hiszen csak 21 éves. Krisztián nagyon jól teljesített a felkészülés alatt is, látszott, hogy minél jobban megszokja a légkört a felnőtt csapatnál, annál jobb produkcióra képes.”

Képek forrása: vidi.hu

Endrődi Dávid