Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Íme a hétvége álomcsapata

Újra jelentkezik a sorozatunkban, melyben a transfermarkt.co.uk neves honlapja alapján összeszedjük a hét csapatát a Premier Leagueből. Nézzük a 26. fordulóban mely játékosok kerültek az álom tizenegybe.

26 pl

Petr Cech Arsenal GK: Egy tizenegyesen kívül minden kapura tartó lövést hárított a cseh kapus a hétvégi Leicester elleni megnyert rangadón. Csapata nagyban köszönheti neki (is) a győzelmet.

Nathan Clyne  – Liverpool LB: Az Aston Villa elleni mészárlásból 1 góllal és végig parádés játékkal vette ki a részét.

Jonas Olsson – WBA – CB: Gólpassz adott ráadásul a góllövőlista élmezőnyének egyik tagját név szerint Lukakut hatástalanította kiválóan Olsson a hétvégén.

Kolo ToureLiverpool  – CB: Idén először a hétvége álomcsapatában a nagy öreg. Toure (is) góllal vette ki a részét a 6-0-ás Villa meccsen. Ráadásul tőle (már) szokatlan módon nagyon masszív volt végig a találkozón.

Toby Alderweireld – Totenham– RB: A liga legkevesebb gólját kapó védelem egyik oszlop. Most a City játékosainak dolgát keserítette meg

CoutinhoLiverpool – CM: Ha egészséges a liga legjobbjai között van. Az Aston Villa ellen pedig volt területe villogni, ezt két gólpasszal és parádés játékkal hálálta meg.

Christian EriksenTottenham– CM: Győztes gól a City elleni rangadón. Végig tökéletesen irányította csapatát.

Pedro – Chelsea LM: Duplázott és végig életveszélyesen játszott a Newcastle elleni 5-1-re megnyert találkozón.

Willian – Chelsea – RM: Ő Pedrohoz hasonlóan parádésan teljesített. Gól és gólpassz volt a mérlege.

Daniel Surridge  – Liverpool– CF: Ha huzamosabb ideig egészséges tudna maradni…Most, hogy visszatért egyből be is talált a Villa ellen. 3 bajnoki kezdésén már 3. volt eredményes.

Troy Deeney WatfordCF: Crystal Palace ellen duplázott és a csapat húzóembere volt. Az ő itt léte is az első idén (ami meglepő).

+1 Jurgen Klopp – Liverpool – C: Tökéletesen meccselte a Villa elleni párharcot és nagyszerűen rázta fel fiait a hétközi kupakudarc után.

A statisztikát a whoscored.com portál biztosította.