Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem igazol Kínába.

A kínai átigazolási piac gőzerővel működik. Rengeteg nagy nevet sikerült már Európából és Dél-Amerikából Ázsiába csábítaniuk, azonban voltak olyanok is, akik ellenálltak a pénznek.

2016-2-tevez másolata

Az ex-Manchester United játékos, Carlos Tevez elképesztő ajánlatot kapott. Csupán 10 hónapot kellett volna futballoznia ahhoz, hogy zsebre tehessen 25 millió eurót.

A kínai piac nagy sebességgel szipkázza el a játékosokat Európából és Dél-Amerikából. Hatalmas összegekért sikerül nagy neveket csábítaniuk Ázsiába.

Tevezzel azonban hoppon maradtak. Hiába a pénz, az ex-Juventus és Manchester City játékost nem hatotta meg az ajánlat. Nem fog kontinenst váltani, hanem továbbra is a Boca Juniorst fogja erősíteni.

Tevez a Manchester Unitedben 2007-2009 között játszott. 63 mérkőzésen 13 találatig jutott, majd átigazolt a rivális Manchester Cityhez. Az Etihadban 2009-2013 között rúgta a bőrt, és 113 találkozón 59-szer volt eredményes. Mielőtt visszatért volna Argentínába, még tett egy két éves kitérőt Torinóba. A Juventus színeiben 66 mérkőzést játszott le, és összesen 39 gólt szerzett.

kép: whoscored

Nagy Gábor