Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítás előtt a Bayern München gigásza!

Szerződés hosszabbítás előtt áll a Bayern München gigásza – árulta el a Bildnek adott interjújában a német klub egyik legnagyobb értéke. A bajorok labdarúgóját az elmúlt időszakban több külföldi élcsapattal is szóba hozták, viszont úgy fest, hogy hajlandó lenne hosszabb ideig is jelenlegi állomáshelyén maradni. 

2b2abad0-147c-4f10-ab10-45fb5a6b5681-2060x1236

A Bayern München gólfelelőse, nevezetesen Robert Lewandowski 2021-ig meghosszabbíthatja szerződését, amely eredetileg 2019 júniusában jár le. A lengyel támadó és mellette a csapat néhány tagja 1,5 órán át tárgyaltak a klub vezérigazgatójával, Karl-Heinz Rummeniggével. 

“Tisztában vagyok azzal, hogy külföldről érdeklődnek irántam, de továbbra is eltudom képzelni a jövőmet egy ekkora klubnál és persze a kitűnő csapat munka miatt is (…). Természetesen én is észre vettem, hogy az utóbbi időben folynak a munkálatok a jövőt illetően. Jerome Boateng, Thomas Müller és mások szerződésének hosszabbítás rendkívül jó jel, hiszen a Bayern képes megtartani legjobbjaikat annak ellenére, hogy Angliából óriási összegekkel csábítják őket.” – nyilatkoztak a német napilapnak a lengyel támadó.

Robert Lewandowskit több újság illetve oldal is szóba hozta a Real Madriddal és a Paris St. Germainnel is. A gólerős támadó 2014 nyara óta erősíti a Bayern Münchent, aki az idei szezonban elképesztő formát mutat, hiszen 31 tétmérkőzésen 31 gólt szerzett. 

Képforrása: www.theguardian.com

Németh Boldizsár