Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: német válogatott a nyári célpont

A londoni Chelsea vezetősége nem elégedett a csapat idei teljesítményével, ezért már a következő szezon előtt megszeretnék erősíteni a keretet. A nyári átigazolási időszakban elsődleges célpontjuk a Real Madrid német világbajnoka lesz.

2w985c0.bild_

A 26 éves német válogatott, Toni Kroos lesz a londoni kékek elsődleges nyári célpontja. Az idei szezon a címvédőnek nagyon gyengére sikeredett, mindössze a 12. helyen állnak jelenleg a bajnokságban . A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, Párizsban is vereséget szenvedtek 2:1-re. Roman Abramovics mindenképpen megszeretné erősíteni a középpályát. Jelenleg olyan játékos alkotják a londoniak középpályáját mint, Fabregas, Matic, Mikel, Pedro, Hazard. Nagy valószínűséggel a nyáron elhagyja a Chelsea gárdáját a belga kiválóság Eden Hazard is.

Kroos jelenleg a spanyol Real Madrid gárdáját erősíti. 2014-ben érkezett a spanyol fővárosba a Bayern München együttesétől, 30 millió euróért. Szerződése 2020-ig érvényes a királyi gárdával. Piaci értékét közel 40 millió euróra becsüli a transfermarkt.

A Chelsea tulajdonosa az orosz milliárdos Roman Abramovics, kész mélyen a zsebébe nyúlni nem először akár 50 millió eurót sem sajnálna a német középpályásért. 2011-ben már fizetett ki ennyi játékost az orosz milliárdos, akkor Fernando Torresért fizetett 50 millió eurót a Liverpoolnak.

Forrás: Calciomercato.it

Ondik Gábor