Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benítez beszólt a Real elnökének

Rafa Benítez a nyáron érkezett, majd rövid idő után nagy sebességgel távozott Madridból, ő is a bukott edzők sorába állt be. Az utóbbi időben egyre több kritika éri a Real elnökét, Florentino Pezer regnálását egyre többen diktatórikus ámokfutásnak tekintik. A nemrég menesztett spanyol szakember elmondta véleményét a nyilvánosság előtt.

4928

Az utóbbi tizenöt évben tizenhárom edző irányította a klubot, már felsorolni is sok a nevüket, Zidane a tizennegyedik a sorban. Mi indokolta szakmailag például Del Bosque menesztését, de megemlíthetjük Carlo Ancelotti leváltását is, melyen gyakorlatilag megrökönyödött az egész futballvilág. Madridban hatalmas az eredménykényszer és senkit nem hagynak építkezni, Benítez gyakorlatilag azelőtt került partvonalon kívülre, mielőtt saját arculatára formálhatta volna a csapatot. Meg sem tudtuk, hogy mi lenne a szisztéma, az elképzelés…

Rafa Benítez úgy gondolta, hogy elmondja a véleményét: “Florentino nagyszerű üzletember. Marketing, bevételek, költségvetés terén a Real Madrid verhetetlen. Komoly probléma azonban, hogy mióta átvette a klub vezetést, a Barcelona kétszer annyi trófeát nyert, mint a Real Madrid. Nézzék meg, Del Bosque, Mourinho, vagy Ancelotti esetét. Mindannyian idő előtt lettek elküldve, nincs türelem, folyamatosan újra kell építkezni, így a Barcát csak üldözni lehet maximum.”