Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Otthon nyert magabiztosan a Levante – VIDEÓ

A La Liga 25. fordulójának nyitómeccsén a kiesés ellen harcoló Levante fogadta a Getafe csapatát. Mindkét együttes pocsék formában játszott az elmúlt hetekben, a vendégek nyeretlenek maradtak az előző négy fordulóban, míg a Levante is csak egyszer tudta begyűjteni a három pontot. A mérkőzés aztán nem hozott különösebb izgalmakat, a hazaiak magabiztosan, három góllal nyerték a meccset.

levante-getafe-efe-715

Levante – Getafe 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Morales (10), Rossi (43.), Verdu (81.) ill.

A mérkőzést a hazaik kezdték jobban, és az első tíz perc végén már meg is szerezték a vezetést. Morales egy gyönyörű szóló után becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd laposan a jobb alsóba lőtt. 1-0. A vendégek Vasquez révén rögtön egyenlíthettek volna, de Marino nagy bravúrral védett. A 43. percben a gólszerző Moralest buktatták a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyest Rossi értékesítette. 2-0.

A második félidőt a Getafe kezdte élénkebben, de Vasquez ezúttal sem tudott túl járni a hazai kapus eszén. A csatár előtt adódott a következő helyzet is, de csak a kapufát találta el közvetlen közelről. A 81. percben aztán Verdu végképp eldöntötte a mérkőzést, miután közvetlen-közelről szépen átemelte Guaitát. 3-0.

A hazaiak a mostani győzelemmel, ha ideiglenesen is, de elmozdultak az utolsó helyről, míg a Getafe továbbra is a középmezőnyben helyezkedik el.

A mérkőzés összefoglalója: