Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea az Ajax tehetségére hajt! – sajtóhír

Angol lapértesülés szerint a Chelsea szeretné megkaparintani az Ajax Amszterdam tehetségét. Az ifjú holland labdarúgót már több nagy klubbal is szóba hozták az elmúlt időszakban. Nos, úgy fest, hogy a londoni “kékek” is bejelentkeztek érte. 

hi-res-fe29a242a7359ba5f614a10999cff629_crop_north

A Chelseanél folytathatja pályafutását az Ajax Amszterdam tehetsége, nevezetesen Riechedly Bazoer – állítja a Daily Mirror. Az angol lap szerint a játékos ügynöke pénteken találkozott a londoni “kékek” illetékeseivel az átigazolás feltételeit illetően. A holland középpályás kapcsán biztosra vették, hogy a téltől Nápolyba kerülhet, viszont a transzfer elmaradt. 

Riechedly Bazoer 2006-2012-ig a PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódott, majd után tette át székhelyét az Ajaxhoz. A holland középpályás a 2014/2015-ös szezon folyamán mutatkozhatott be a felnőttek között. Az amszterdami klub színeiben 52 tétmérkőzésen léphetett pályára, mely során 6 találatig jutott illetve 4 gólpasszt osztott ki. Bazoer a holland válogatottban is debütálhatott már, ahol eddig 1 alkalommal kapott lehetőséget. 

Képforrása: bleacherreport.com

Németh Boldizsár