Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – február 20.

A téli átigazolásokat követően sok a találgatás és pletyka. Mi egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb pletykáit, hivatalos transzefereit és minden egyéb híreket a futball világából.

maxresdefault (1)

FC Barcelona: Gerard Piqué a mai Las Palmas elleni győztes mérkőzésen pihenőt kapott Luis Enriquétől gondolván a keddi Arsenal elleni BL nyolcaddöntőre.

Manchester United: a vörösöknél felvetődött, hogy megválnak a csapat angol támadójától Wayne Rooney-tól és eladják Kínába. Ugyanis érkezett egy bombaajánlat az angol támadóért, közel fél millió fontot kereshetne hetente ezzel ő lenne minden idők legjobban fizetett futballistája.

Manchester United: újabb sérülés nehezíti  Louis van Gaal dolgát, így sem volt könnyű helyzetben az Európa Ligában elszenvedett kínos vereséget követően meg pláne. Ezúttal David De Gea iratkozott fel a sérültek listájára. Várhatóan két hetet kell kihagynia.

Manchester City: rekord ajánlatot tett a City a Mönchengladbach svájci középpályásáért Xhaka-ért. 50 millió eurót kínálnak érte.

Manchester City: az angol csapat középpályása Fernandinho egy interjúban kifejtette, számára a csapat jelenlegi edzője Manuel Pellegrini olyan mintha az édesapja volna és nagyon sajnálja, hogy nyáron távozik a csapat éléről.

Juventus: a Bologna otthonában szakadt meg a Juventus 15 mérkőzéses győzelmi sorozata, mindössze egy gólnélküli döntetlenre futotta Bolognában a torinóiaknak.

Liverpool: a Betis Sevilla hálóőre Antonio Adan is a vörösök kívánságlistáján szerepel. Közel 6 millió fontot kinálnának érte a nyáron. További hír a vörösök háza tájárol, úgy tűnik vevőt találtak a problémás olasz csatár Mario Balotellire. Ő lehet a következő aki Kínában folytathatja pályafutását.

Atletico Madrid: a Manchester United akár Juan Matát is bevonhatja a következő igazolásba egy csereüzlet formájában Antonio Griezmann-ért cserébe.

Valencia: Újra edzésbe állt Aymen Abdennour. A Valencia védőjé még múlt héten szenvedett izomsérülést, így nem lépett pályára a Rapid elleni mérkőzésen az Európa Ligában, melyet simán 6-0-ra nyertek a spanyolok.

Celta Vigo: közel több mint 2 hónap után újra bevethető a Celta spanyol csatára Nolito aki izomsérüléséből épült fel. Nolito a bajnokságban eddig 8 találatot szerzett az idei szezonban.

Malaga: a 19 éves Pablo Fornals további két évvel meghosszabította szerződését 2019 júniusáig írt alá.

Forrás: as.com, daily mail, BBC

Ondik Gábor