Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Végre fölényes volt az Inter

Az Internazionale együttese nagyon rossz passzban van már hosszú hetek óta. A milánói csapatnál máris elkezdtek beszélni arról, hogy az új szezontól akár új edző is leülhet a padra, a gárdát már másodízben irányító Roberto Mancini helyére.

interVSsamp001 www.facebookcom

Serie A – 26. forduló
Pedig nem is olyan régen még arról szóltak a hírek, és a beszámolók (nálunk is), hogy bizony sok év szünet után az Inter nem hiába vezeti az olasz bajnokságot, és akár még egy feltámadó Juvnetus-nak is méltó vetélytársa lehet.
Nos, a Juve feltámadt, ám egészen idáig úgy tűnt, hogy a dél-kelet ázsiai pénzekből pumpálgatott „Rosso-nerik” nem igazán találják a helyüket az olasz bajnokság helyre álló rendjében. Példának okáért a Mancini-fiúk december 12-óta nem nyertek a Serie A-ban egynél nagyobb gólos fölénnyel.

És bár a hazaiak tegnap is átadták a kezdeményezés lehetőségét a vendég Sampdoriának, az Inter bizony nagyon kegyetlen statisztikai mutatót tud felmutatni: Mauro Icardi és társai három pontos kapura lövést eresztettek meg Emiliano Viviano kapujára, amelyek mind utat is találtak a hálóba. A három vendéglátó találatra pedig csak egy hajrábeli válasz volt a genovaiaknak a veterán Fabio Quagliarella révén.

Internazionale – Sampdoria 3-1 (1-0)
Helyszín: San Siro; Vezette: D. Massa
Gólszerzők: D’Ambrosio (23. perc), Miranda (57.), Icardi (73.), ill. Quagliarella (90+2.)
Sárga: Brozovic (42. perc), Miranda (50.), Nagatomo (72.), ill. Ranocchia (18.), Dodo (33.)
Kiállítás: – ill. –

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, Murillo, Miranda, Nagatomo – Perisic, Brozovic, Melo, Biabiany – Eder, Icardi. Vezetőedző: Roberto Mancini.
Samp: Viviano – Silvestre, Ranocchia, Cassani – Dodo, Soriano, Fernando, Ivan – Correa, Alvarez, Quagliarella. Vezetőedző: Vincenzo Montella.

https://www.youtube.com/watch?v=RngskKaYak4

Kép forrása: Facebook

Balogh József