Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jet-Sol Liga: Összefoglalók, és a forduló legjobbjai

Egy napot csúszva, de jelentkezünk rendszeres rovatunkkal, amely ezúttal rendhagyó módon tartalmazza a találkozók összefoglalóit is.

JETSOLLIGA2

Nehéz volt összeválogatni a forduló csapatát, lévén immár ketté vált a mezőny, így van, akinek kevésbé volt nehéz dolga, míg volt, akiknek nagyot kellett alkotnia. Az MTK sokáig szenvedett Győrben, de végül magabiztosan nyert, a listavezető pontokat hullajtott Szombathelyen a felsőházban. Az első négyből végül kicsúszó Astra győzött hazai környezetben a Femina ellen, a Szeged viszont készülhet a kiesési helyosztóra, miután a Kóka is simán verte a csongrádiakat. Ennek szellemében próbáltuk összeállítani a forduló válogatottját.

Szigorúan szubjektív listánk:

Bíró Barbara (Viktória): Parádésan védett a kissé tartalékos listavezető ellen, akik azonban így is jócskán adtak munkát a válogatott cerberusnak.

Csányi Diána (MTK): Az alapszakasz utolsó körében visszafogottabb teljesítménye után ezúttal kifogástalanul játszott a fiatal szélső, aki inkább jobbhátvéd immár, de így is oda-odaért a kapu elé, mi több, Győrben góllal is jelentkezett.

Inna Zlidnis (Ferencváros): A kapott gólról nem tehetett a védő, aki nem először szerzett fontos találatot a zöld-fehérek javára, így tett Szombathelyen is, védőmunkája ismét kimagaslott.

Madarassy Kitti (KókaFNLA): A Fraditól kölcsönbe érkező védő a Szeged ellen bizonyította, megállja helyét. Ugyan keveset próbálkozott a csongrádi csapat, ennek ellenére akadt veszélyes lehetősége, ám a Madarassy irányította védelem jól zárt.

Nagypál Fatima (Ferencváros): Kapufa és a támadások aktív segítése jellemezte a fiatal védőt. Emellett a védekezésben is remek teljesítményt nyújtott.

Godvár Katalin (Astra): Soha rosszabb teljesítményt. A csepeliek nyolcasa korábbi csapatát keserítette duplájával, s jó játéka három pontot ért együttesének.

Szabó Boglárka (Astra): Ahogy azt tőle megszokhattuk, sallangmentes futballal irányította társait.

Krascsenics Petra (KókaFNLA): Azt korábban is tudtuk a támadóról, hogy igencsak gólerős futballista, s ezt bizonyította Szegeden is, a nem túl acélos SZAK ellenében is.

Pádár Anita (MTK): Az örökifjú támadó újra megtalálta góllövő cipőjét, ismét duplázott a népszerű Pancsa.

Staar Gabriella (Astra): Nem lehet elvitatni, hogy a korábbi kispesti futballistának elévülhetetlen érdemei vannak a Femina elleni sikerben, hiszen nemcsak góljával, de mezőnymunkájával is hozzájárult a palotaiak legyőzéséhez.

Siklér Kinga (Viktória): Ha egy kicsit pontosabb, duplázhatott volna a címvédő ellen, ám gólja így is sokat ért, hiszen egy pontot megmentett csapatának.

ETO FC Győr – MTK 0-4

Viktória – Ferencváros 1-1

Astra – Femina 3-1

Szeged – Kóka 1-4

Gavalovits Sándor