Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – április 5.

Ugyan még javában tartanak a bajnokságok, máris sok a pletyka a találgatás a fuball világában. Azok a csapatok, amelyeknek gyengébben sikerült a szezonjuk a vártnál már most megpróbálnak új játékosokra vadászni a piacon. Mi egy csokorba szedtük a nap legfontosabb történéseit.

hirozon

Manchester United: spanyol információk szerint a United szívesen szerződtetné  Sergio Busquets-t. A középpályás még nem írt alá új szerződést a Barcelonával.

Real Madrid: A franciák legújabb sztárja Payet iránt a királyi gárda is érdeklődik, különösen a jelenlegi idényben nyújtott remek teljesítménye miatt.

Chelsea: Antonio Conte vissza szeretné csábítani Romelu Lukakut a Chelsea-hez. Lukaku jelenleg az Everton játékosa és remek formában termeli a gólokat.

Chelsea: A Chelsea hajlandó megválni Thibaut Courtoistól a szezon végén. A PSG és a Real Madrid is szívesen szerződtetné a belga kapust. A játékos kivásárlási ára közel 60 millió euró.

Everton: Vincent Janssen remek  teljesítményt nyújtott a holland válogatottban az Anglia elleni mérkőzésen. Olyannyira, hogy a Manchester United és az Everton is figyeli a csatár teljesítményét az AZ Alkmaarban a Daily Mail információi szerint.

Juventus: A Juventus belga támadót szerződtetne nyáron. A  Zebrák kívánságlistáján, Michy Batshuayi is szerepel  akiért a Marseille 40 millió eurót kér.

Forrás: Daily Mail, Telegraph, skypsorts.com

Ondik Gábor