Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga válogatott játékos az Atletico kiszemeltje

Komoly csatár keresésbe kezdett a spanyol élvonalban szereplő Atletico Madrid. A jelenleg a tabella második helyén tanyázó gárda, meg is találta a megfelelő kiszemeltet, méghozzá egy belga játékos személyében aki jelenlegi csapatánál kevés lehetőséget kap.

Christian-Benteke-640x400

 

A Todo Mercado Web értesülései szerint Benteke az elsőszámú nyári célpont az Atlético Madrid  számára. A belga válogatott csatár  kevés lehetőséghez jut, mióta Jürgen Klopp a Liverpool menedzsere. Január óta nem volt tagja a Liverpool kezdőcsapatának, összesen 25 mérkőzésen lépett pályára ezalatt 7 gólt szerzett. A belga támadó az Aston Villától szerződött a Liverpool együtteséhez, közel 32 millió fontért. Brendan Rodgers nagy reményekkel igazolta le, de Klopp terveiben nem szerepel a belga és nyáron eladná.

Az Atletico Madrid viszont épp csatárt keres, és nekik kapóra jöhet a belga támadó. Első kiszemeletjük Diego Costa volt, de az ő szerződtetésére kevés az esély, ezért új kiszemelt után kellett nézni. A madridiak akár 30 milliót is hajlandóak fizetni a belga támadóért.

Kép forrása: liverpoolfc.com

Ondik Gábor