Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City lecsapna a Real Madrid védőjére! – sajtóhír

Spanyol lapértesülés szerint a Manchester City a Real Madrid védőjével erősítené meg a keretét a nyári átigazolási piac folyamán. A “királyi gárda” alkalmazásában lévő hátvédet Pep Guardiola szeretné az angol együtteshez csábítani, akit egyébként Münchenben is szívesen látott volna.

070815-SOCCER-Real-Madrid-CF-Dani-Carvajal-PI-FK.vresize.1200.675.high.59

A Manchester City szeretné leigazolna a Real Madrid védőjét, nevezetesen Dani Carvajalt – állítja a Marca. A spanyol lap úgy tudja, hogy a válogatott hátvédet Guardiola szeretné a csapatban látni, aki azonban állítólag nem kívánja elhagyni a “királyi gárdát.” Jelenlegi állomáshelyéhez 2020-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 18,75 millió fontra becsüli a piaci értékét.

Dani Carvajal a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett, de a Leverkusen színeiben vált profi labdarúgóvá, ahol a 2012/2013-as szezon folyamán rúghatta a bőrt. A 2013-as nyári átigazolási piac során rögtön vissza is vásárolta a “királyi gárda.” Az idény elején sokáig úgy festet, hogy Arbeloa helyettese lesz, viszont Ancelotti szépen lassacskán beépítette a kezdőbe. Nos, a madridi gárda tavaly leigazolta Danilot, így gyakran a cserepadra szorul a spanyol védő, bár az idei kiírásban szedett össze kisebb-nagyobb sérüléseket is. Minden frontot egybe véve eddig 110 mérkőzésen léphetett pályára.

Képforrása: www.foxsports.com

Németh Boldizsár