Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP BANK LIGA: Pontosztozkodás a Vidi Vasason.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat, ezúttal a Videoton – Vasas mérkőzésről jelentkezünk! Az elhalasztott 27.forduló pótlása következik. Kövessék velünk élőben!

Jegyzőkönyv:

Videoton – Vasas: 2-2 (0-2)

Videoton: Kovácsik – Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – Pátkai, Pölöskei (Oliveira) – Géresi, Suljic, Haraszti (Nego) – Feczesin (Tischler)

Vasas: Hermány – Szivacski (Preklet), Korcsmár, Debreceni, Hangya – Vida, Ristevski – Ádám (Adamovic), Berecz, Remili – Novák (Ignatidis)

gólszerzők: Remili (0-1), Remili (0-2), Géresi (1-2), Nego (2-2)

sárgalapok: Pátkai, Juhász, Suljic ill. Hangya, Novák, Remili

piroslapok:

VÉGE 2-2. A Videoton rászolgált volna a győzelemre, hisz több helyzete volt. A Vasasnak ez az 1 pont a későbbiekben a kiesés szempontjából fontos lehet.

93.perc Pátkai lőtte be nagy erővel a labdát, Hermány kiütötte, az érkező játékosok elő vetődve.

92.perc Szivacski helyett Preklet. Jobb hátvéd helyett jobb hátvéd. A Vasasnak sincs több cseréje.

90.perc Adamovics jön be Ádám Martin helyett.

88.percben jobb oldali beadást, a teljesen üresen álló Tischler fejelte kapura. de Hermány még belekapott.

87.perc kicsit felszabadult a Vasas kapuja, kontratámadás végén Berecz lőtt kapura, de Kovácsik a helyén volt. Középre tartó lövést megfogta.

84.perc most áll be a görög, Novák helyére.

83.perc Géresi bal oldali lövését magához ölelte a fehérvári kapus.

82.percben rövid felszabadítás után Oliveira lőtt, Kovácsik könnyedén védte.

Ignatidis készül beállni a Vasasba.

78.perc Nego!!!!! Géresi bal oldali beadását vissza passzolták a vidi jobb oldaláról Negonak, a francia jobb hátvéd pedig pár tolás után kapura lőtt, s belőtte az egyenlítő találatot! 2-2

1287 a hivatalos nézőszám. A gép a gól előtti támadáskor készült.

2

74.perc Oliveira bal oldali beadását elvétették a védők, Géresi elé került aki bele ért lábbal, s bekerült a Vasas kapujába. 1-2

73.percben elszabadult a pokol, össze különböztek a játékosok, elkezdték egymást lökdösni. Suljicnak, Remilinek felmutatta a sárgalapot a bíró.

71.perc Vinicius Novák összeütközése után a Vasas csatára kapott sárgalapot.

70.perc Suljic Oliveira, a portugál beadását Juhász fejelte kapura, de gyengén középre.

66.perc Oliveira szabadrúgás, Stopira fejelt kapura, Géresi még beleért, de mellé. Igaz les….

63.perc Juhász sárga

62.perc Pátkai szerzett labdát, Suljicnak hosszú, de a bosnyák vissza szerzi. Vissza passzolta Géresinek aki kapura lőtt, s Hermány nagyot védett.

Vinicius megütötte Novákot, a bíró nem vette észre.

A vidi legjobbja eddig a meccsen egyértelműen Géresi Krisztián. Sokat van nála a labda, minden akcióban igyekszik részt venni.

59.perc Géresi Suljic, a labda útja, Suljic elfektet egy Vasas védőt, majd Oliveira elé került a börbogyó, s ő mellé lőtt.

57.perc óriási vidi helyzet alakult ki, átívelték a Vasas védőkön a labdát, s mindenki elnézte (a teljes hátvédsor) , így Géresi elé került, aki nagyon a kapu fölé lőtte azt.

55.perc Suljic lepasszolta a 16-osn belül álló Géresinek a labdát, ő pedig a bal felső sarok fölé emelte.

53.perc Haraszti le Nego be, nincs többi vidi csere.

Nego készül beállni.

52.perc Oliveira szabadrúgását Juhász fejelte kapura, Hermány könnyedén védte.

Cserél a Videoton a szünetben Feczesin helyett Tischler Patrik a pályán. Megkezdődött a második félidő.

A többi 18 órakor kezdődő meccsen a következő eredmények vannak: vezet 1-0-ra a Puskás Akadémia, döntetlen a Haladás – Békéscsaba és az MTK – Diósgyőr találkozókon. (mindkettő 0-0)

Szünetre vonulnak a csapatok. 2-0-ra vezetnek a vendégek!

44.percben Szolnoki vissza passzát Oliveira kapura lőtte, Ristevski belevetődött. A róla lepattanó labdát Feczesin lőtte kapura, de abba is belevetődtek a Vasas védői.

1

40.perc Vida Máté szerzett labdát, vitte – vitte egy darabig, míg az egyik oldalán jött Novák a másikon Remili, ő végül a nyurga csatárt választotta, aki kapura is lőtte, nagy erejű lövése kiszállt a stadionból. Oenning a Vasas edzője felrobban a kispad mellett.

36.perc Szolnoki óriási bedobása mindenki feje felett elment, Feczesin vissza passzolta Suljicnak, a bosnyák pedig 16 méterről rálőtte, melyet könnyedén védett Hermány.

32.perc Berecz kiváló passzt tálalt Novák elé, de a kilépő Kovácsik mellett elpasszolta a labdát, kapu mellé, igaz közben szabálytalankodott, úgyhogy szabadrúgás kifelée

34. perc Remili lőtt kapura, Kovácsik könnyedén védte középre tartó lövését.

33.perc Pátkai Máté sárgalap

32.perc balról erősen belőtt labdát Hermány szögletre mentett. A szöglet után Stopira a kapu fölé fejelte a játékszert.

31.perc Vasas leshelyzet után, Novák leüvölti a bíró fejét, de ő nem hallja, vagy nem akarta. Gyorsan végezte el a vidi a szabadrúgást, amiből meglódultak a bal oldalon, de végül szögletre mentettek.

29.perc Géresi passzolt Stopirához, de középre tartó passzát, szögletre mentették a Vasas védők. A szögletet Oliveria végezte el, lepasszolta Harasztinak aki kapura lőtte, s a Vasas védők szögletre mentettek. A második szöglet gyengébb volt, s középen szabálytalankodtak is a Vasas védővel szabadrúgás kifele.

27.perc csere Pölöskei helyett Oliveira a pályán. Érthető, hogy Horváth Ferenc nem elégedett.

26.perc majdnem össze hozott a Vasas védelem eg gólt, de haza fejelését védte Hermány

25.perc Suljic kapott a 16-os vonalánál labdát, vissza passzolta Feczesinnek aki nagy erővel kirúgta a stadionból

Az elmúlt percekben inkább mezőnymunka folyt. Nem forogtak veszélyben a kapuk.

Eddig még ezt nem írtam, a meccset Farkas Ádám vezeti, segítői dr. Varga Zsolt és Kormányos II. Gábor

20.perc Novák Csanád jött ki a kispadhoz ápolásra.

18.perc Novák jobb oldalon kapott kiváló passza Vidának, Vida tovább Remilinek s már ott a második Vasas gól! Óriási meglepetés! 0-2

17.perc sárgalap Hangya!

14.perc Berecz adott kiváló labdát Remilinek, aki megküzdött középen Juhásszal s bevezette a 16-oson belülre, ezzel megszerezte a vezetést a Vasasnak. 0-1

13.perc Szolnoki óriási bedobását egy védő kifejelte épp Géresi elé, aki kapásból visszaívelte kapura, de Hermánynak nem okozott problémát.

Nincs sok néző a meccsen, talán az 1000 főt súrolja, de hihetetlen jó hangulatot teremt mind a két tábor.

A Vasasból sérülés miatt hiányzik a hétközben óriási gólt szerző német Cristian Müller.

10.perc Géresi a jobb oldalon cselezgetett, meghúzta középre, beadásnak szánt lövési kísérletét Hermány könnyedén védte.

7. perc Géresi kiváló passzt adott Harasztinak, aki okosan a felső sarokba szerette volna emelni a labdát, de az elkerülte a kaput.

5.perc Géresi a bal oldalon futott el, bepasszolta a középen üresen álló Suljichoz, ő pedig csúnyán fölé lőtte a játékszert.

4.perc Szolnoki nagyszerűen futott el a jobb oldalon, harciasan megküzdött a labdáért is mikor a Vasas védők majdnem vissza szerezték, beadását a középen álló Feczesin kapura lőtte Hermány nagyot védett, a kipattanót a védők felszabadították.

3.perc Vasas kapura lövés. Vida Máté egy 20 méterről megeresztett lövése elkerülte a kaput.

A Videoton piros sportszár, piros nadrág, piros – kék mezben, a Vasas rikító zöld mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban lép pályára. A hazaiak balról jobbra kezdik a meccset. A Vasas kezdte a meccset.

hajrá!

Már tényleg csak percek vannak hátra, a hangosan beszélő elkezdte felsorolni a kezdőcsapatok!

A csapatok már melegítenek, a mérkőzés lassan kezd.

vidi melegít

vasas melegít

A Videoton kispadján helyet foglal a sérülésből vissza térő Danilovics kapus is. Mellette Fejes, Oliveira, Sejben, Tischler, Lang és Nego ül.

A Vasasnál a fiatal Kleisz Márk először ül felnőtt csapat kispadján. Mellette az elmúlt fordulókban kikerülő Nagy Gergely kapus, Iganatidis, Adamovic, Grúz Tamás, Preklet Csaba és az erőnléti edző Ferenczi István foglal helyet.

Endrődi Dávid