Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – április 9.

A nyári átigazolási időszak már az ajtón kopogtat, napról napra több pletyka lát napvilágot. Mi egy csokorba szedtük a nap legfontosabb híreit.

Chelsea FC v FC Porto - UEFA Champions League

 

Bayern München: Pep Guardiola szeretné leigazolna Daniel Carvajalt, a Real Madrid játékosát. Guardiola a nyáron a Bayern Münchentől távozik és az angol Manchester City edzője lesz.

Chelsea: a Daily Telegprah szerint Antonio Conte és Diego Costa külön is egyeztettek az olasz tréner első londoni látogatása alkalmával. A spanyol támadó távozni szeretne Angliából, de Conte viszont szeretné ha maradna a támadó.

Chelsea: A nyártól Asmir Begovic válthatja a Chelsea kapujában Thibaut Courtois-t. A belga minden bizonnyal a PSG vagy a Real Madridhoz szerződik.

Barcelona: Spanyol információk szerint több kínai kérője is van Arda Turannak, a Barcelona nyáron igazolt játékosának, de elmondása szerint maradni akar a Barcelonában.

Inter: A  Corriere dello Sport információi szerint az Inter Acerbit, aki jelenleg a Sassuolo játékosa szeretné szerződtetni nyáron.

Fenerbahce: A Fernerbahce kinézte magának Franck Ribery-t, a Bayern München és a francia válogatott játékosát, aki a nyáron távozhat.

Liverpool: A Valencia idei gyenge szereplése miatt, a Liverpool az Anfield Road-ra  csábítaná Dani Parejót, a spanyol csapat középpályását.

Forrás: goal.com, Daily Mail, Corriero dello Sport