Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Conte megválna Hazardtól – sajtóhír

Mint ismert, a következő idénytől Antonio Conte fogja irányítani a Chelsea csapatát. A londoni “kékek” rendkívül pocsék teljesítmény nyújtottak az idei kiírás folyamán, így minden bizonnyal fog némi változtatást eszközölni az együttes jelenlegi keretén. Nos, angol lapértesülés szerint az olasz tréner kész megválni Eden Hazardtól.

Eden-Hazard-659651

A Chelsea által kinevezett olasz menedzser, nevezetesen Antonio Conte kész megválni Eden Hazardtól – állítja a Daily Express. A belga szélsőt a Paris St. Germain és a Real Madrid is szívesen látná, viszont a két együttes egyaránt sokallja az érte kért 80 millió fontos vételárat. A 24 esztendős támadót egyébként 2020-ig köti szerződés jelenlegi állomáshelyéhez.

Eden Hazardra 2012 nyarán csapott le a Chelsea, aki a Lille-től érkezett 30 millió font ellenében. A belga játékos gyorsan a londoni “kékek” egyik vezéregyéniségévé vált, illetve a szurkolók is rövid idő alatt megszerették. Minden frontot egybe véve eddig 201 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 51 gólt szerzett és 55 találatot készített elő társainak.

Képforrása: Daily Express

Németh Boldizsár