Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszaszerzi olasz tehetségét a Juve?

A Juventus kész lenne visszaszerezni az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tehetségét, aki korábban már a tulajdonuk volt. Domenico Berardiról van szó, akit a Sassuolótól hoznának vissza. 

Domenico-Berardi

Berardi egészen fantasztikus számokat hoz a Serie A-ban. Még mindig csak 21 éves, összesen 84 bajnokin lépett pályára, amiken 37 gólt szerzett és 30 gólpasszt osztott ki. Az első 30 bajnoki gólja 59 találkozó alatt jött össze, viszonyításképp, Messinek ehhez 70 meccsre volt szüksége.

Nem is csoda tehát, hogy annak idején a Juve is felfigyelt rá, felesben birtokolták sokáig a Sassuolóval, ez a viszony múlt nyáron szűnt meg, amikor minden hasonló jellegű tulajdont fel kellett számolni a ligán belül. Berardi így 10 millió euróért a Neroverdihez került, a Zebrák viszont beletettek egy kivásárlási záradékot a szerződésbe, eszerint 25 millió euróért visszavehetik. Allegri erre készen is állna, azonban ha nem cselekszenek elég hamar, akkor könnyen hoppon maradhatnak, hiszen az Inter, a Milan és a Tottenham is komolyan érdeklődik az olasz csodagyerek után. A Zebrák azért pole pozícióban vannak a kivásárlási záradék miatt, ami a többi klubnak nincs, így nekik valószínűleg többet kéne fizetniük.

Tereh Balázs