Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Ivanovic Olaszország felé tart! – sajtóhír

Nyilvánvalóan Antonio Conte nem csak játékosokat hoz magával, ahhoz, hogy saját arculatára formálja a Chelsea keretét, játékosokat is el kell majd adni. Az egyik ilyen “áldozat” lehet a csapat jobb oldali védője Branislav Ivanovic.

Branislav-Ivanovic

A 32 esztendős védő nyolc esztendeje játszik Roman Abramovic csapatában, 7 trófeát nyert, köztük a Bajnokok Ligája serleget is magasba emelhette. Védő létére egész gólérzékenynek mondható, fejjátéka kiemelkedő, ezt jól jelzi a 356 tétmérkőzésen jegyzett 33 gól mely mellé 33 gólpassz is párosul.

Közelebb lehet az otthon, avagy Olaszországból hazaruccanni Szerbiába könnyedebb lesz, Ivanovic ugyanis a jelenkori szerb nemzeti csapat csapatkapitánya, 85 alkalommal öltötte ezidáig magára a címeres mezt.

A Chelsea révén több pletyka is napvilágot látott az utóbbi hetekben, pontosabban Conte kinevezése óta. Nem csoda, hogy a pletykahelyek Olaszország felé mutatnak, Pjanic, Naingollan és Manolas is a kiszemeltek között lehet AS Roma játékosként, míg Vidal és Bonucci, mint Juve és ex-Juve játékos. Eurómilliók mellett ráfizetéses játékoscsere is esedékes lehet, itt jöhet szóba az AS Roma révén Ivanovic, akinek piaci értékét 12 millió euróra taksálják. Az olasz sajtó szerint az AS Roma és a Chelsea között már a kapcsolatfelvétel is megtörtént.

Őszi