Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus lecsapna a Real Madrid védőjére!

Olasz lapértesülés szerint a Juventus a Real Madrid védőjével erősítené meg a keretét a nyári átigazolási piac folyamán. A “királyi gárda” alkalmazásában lévő hátvéd koránt sem hozta a tőle elvártakat, így nagy valószínűséggel túladnak rajta a szezon végeztével, persze minden bizonnyal csak megfelelő ajánlat esetén. 

480

A Juventus érdeklődik a Real Madrid hátvédje, nevezetesen Danilo iránt – állítja a Tuttosport. A brazil labdarúgó tavaly érkezett a spanyol együtteshez, akivel állítólag nagyon nincsenek megelégedve. A “királyi gárdához” 2021-ig köti szerződés, így minden bizonnyal busás összeget kell megfizetnie a torinói alakulatnak, ha valóban szeretnék megszerezni a 24 esztendős védő játékjogát. 

Daniloért 31,5 millió eurót pengetett ki a Real Madrid, aki a Portó csapatától érkezett. A brazil számára kapóra jött, hogy vetélytársa, Dani Carvajal több alkalommal is megsérült a szezon során, de nem igazán tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. Minden frontot egybe véve eddig 26 mérkőzésen léphetett pályára.

Németh Boldizsár