Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: ez történt a hétvégén

A hétvégén a 27. fordulót rendezték az NB I-ben, igaz így már 29 játéknapon vagyunk túl, hisz ezt fordulót korábban elhalasztották. Nézzük, hol mi is történt! Volt bombagól, volt ollózós gól, volt öngól. íme:

MTK – Diósgyőr: 0-0

A meccs, ahol gólt ugyan nem láthatunk, de azért érdemes az összefoglalót végignézni!

Haladás- Békéscsaba: 1-0

Az eredmény a viharsarkiaknak igazán nem kedvez, hisz most már 3 pont a hátránya a bent maradást érő helyektől, s mivel a győzelmek száma is számít, abból pedig kettővel kevesebb a Békéscsabának, mint a Vasasnak, így a hátralévő fordulókban, minimum 4 ponttal többet kell szerezniük.

Paks – Debrecen: 0-1

Nyert a Loki, melynek több helyzete volt, igaz a gól mellyel nyertek, egy paksi játékos érdeme.

A másik három meccsen, ugye helyszíni tudósítással is jelentkeztünk, ha valaki nem olvasta, akkor az eredményre kattintva, most megteheti, hogy mi miként közvetítettünk.

Újpest – Puskás Akadémia: 2-2

Az Újpest az elmúlt hetekben a kieséstől veszélyeztetett csapatoktól kikapott. Győzött ellene a Békéscsaba és a Vasas is, igaz mind a két meccs idegenben volt. Most hazai pályán nem sok hiányzott egy újabb vereségtől. Az utolsó utáni pillanatban Kabát Péter egalizált! Nézzük:

Videoton – Vasas: 2-2

Melyik csapat szerzett inkább 1 pontot s vesztett kettőt? Ha a helyzetek számát nézzük, akkor a Vidi bukott 2 pontot, ha viszont az eredményt, hogy 2-0-ra a Vasas vezetett, akkor pedig a fővárosi piros – kék egylet hagyott Felcsúton 2-t.

Ferencváros – Budapest – Honvéd: 2-1

Az első félidőben a Honvéd jobban játszott, mint a Fradi, igaz a hazai csapatnak is volt jó pár helyzete, Horváth többször szépen védett. A második félidőben, a Ferencváros nagyobb sebességre kapcsolt, cseréi Hajnal és Pintér jól szálltak játékba. Busai gólja élményszámba ment. íme:

Endrődi Dávid