Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Megtartanák a válogatottjukat

Opciós joggal meghosszabbítaná Balogh Balázs kontraktusát az Újpest, amely így hosszútávra bebetonozhatja a középpályást. Balogh hajlik is a maradásra.

baloghb

Már csak a papírmunka van hátra, és Balogh Balázs nyáron lejáró szerződése meghosszabbodik. A fiatal középpályás korábban úgy nyilatkozott, van egy opciós bejegyzés, amivel élhet klubja, de ezt meghatározott dátumig jeleznie kell a játékos és képviselője felé.

A játékos azt is nyomatékosította minap, hogy bár a Ferencváros neveltje, esze ágában sincs visszatérni a zöld-fehérekhez. „A papírmunka még hátravan, de szóban már jelezték a klub részéről Balázs felé, hogy a jövőben is számítanak rá, ezért érvényesíteni fogják a szerződésben szereplő opciót.” – reagált a Nemzeti Sport megkeresésére Fülöp Ferenc, Balogh menedzsere. A játékos ügynöke azonban nem zárta ki, hogy kliense nyáron külföld felé veszi az irányt, amennyiben mind Baloghnak, mind az Újpest számára megfelelő ajánlat érkezik.

Hat éve mutatkozott be Balogh Balázs az Újpestben, amelynek színeiben 159 élvonalbeli meccsen 14 góllal segítette a lilákat, a válogatottba Pintér Attila irányítása alatt debütált, s az északírek elleni 2-1-re elveszített Eb-selejtezőn lépett először pályára.

Gavalovits Sándor